green pasta

22:08


Dnes mám pre vás jeden zabudnutý recept z leta, cestoviny so špenátovo-avokádovým pestom. Aj napriek sviežej, jarno-letnej farbe sa dajú jesť po celý rok. Chutia vynikajúco a pokiaľ deti vyslovene nebojujú proti všetkému zelenému /zelená=zelenina/, podarí sa vám do nich natlačiť aj slušnú dávku vitamínov.


Špenátovo-avokádové cestoviny

  • balenie baby špenátu
  • avokádo
  • cestoviny
  • soľ
  • olivový olej
  • cesnak
  • syr
Na pesto si rozmixujeme špenát s avokádom a s troškou oleja. Dochutíme soľou a cesnakom. Hotové pesto vmiešame do uvarených cestovín a posypeme syrom. 


Mne takáto krásná zelená farba, evokuje mladosť, sviežosť, nádej a život. A vám?

Biba

You Might Also Like

1 komentárov

  1. To by asi moje rozmlsané děti nejedly...ale mně to láká...

    OdpovedaťOdstrániť

hand-made návody

Celkový počet zobrazení stránky

Top kulinárske blogy

Subscribe