kuracie fašírky s zelerom

22:23

Momentálne sme doma /okrem detí samozrejme/ na detoxikačnej 28-dňovej kúre. Varíme si samé zdravé dobroty, jeme veľa zeleniny, pijeme veľa vody a sladíme medom. A prekvapivo nám nechýbajú  ani maškrty.
Jeden zo super receptov, z knihy "Najedzte sa do štíhlosti" , ktorý nám doma zachutil a budeme si ho robiť aj po skončení tejto "kúry", je recept na kuracie fašírky s zelerom.

Kuracie fašírky s zelerom

na 12 ks
  • kuracie prsia /2ks filety/
  • zeler 
  • čl kari
  • soľ
  • vajce
  • olej
Kuracie prsia si nakrájame na drobné kúsky /rovnako si ich môžeme aj zomlieť/a necháme ich cez noc marinovať v kari a v rastlinnom oleji. Marinované ich vyberieme a pridáme k nim na drobno nastrúhaný zeler. Zmes dosolíme, zmiešame s vajíčkom a tvarujeme fašírky, ktoré osmažíme na oleji. Podávame so šalátom.


 Ak sa chcete viac dozvedieť o tomto stravovaní kliknite si tu.

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Milá Bibuško..tento detox dobře znám a musím přiznat,že mi nikdy nebylo lépe,než když jsem se takto stravovala..zrovna jsem si vodu s medem nalila:-)celerové dobroty nepřekonatelné..Hodně zdraví a dobrou Chuť:-)
    Bi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teraz som v treťom týždni a tiež sa cítim super a to som si myslela, že to nevydržím. Dokonca začínam byť závislá na medovo-škoricovej limonáde :)

      Odstrániť
  2. Bibo, jste vážně dobří, že dáváte detox. Držím vám palce:-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dík, už len týždeň..., ale sranda je, že nemám pocit, že by som sa veľmi obmedzovala, to stravovanie mi vyhovuje :)

      Odstrániť
  3. Obdivujem ľudí čo si dokážu rozkázať v jedení...:) Tiež by mi nezaškodila taká detoxikačná kúra ale nemám na to dosť pevnej vôle...:( Ale tento receptík by mi určite veľmi chutil.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si tiež nemyslela že to dokážem, ale dá sa to, hlavne sa nesmieš sústrediť na to, že je to diéta a ono toto ani diéta nie je, skôr taká malá úprava v stravovaní :)

      Odstrániť
  4. mnamka, vyzera to paradne, chutne i zdravo :) ps. dakujem za komentar u mna na blogu, si strasne zlata :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vďaka za ďalší zdravý recept. Ja fašírky veľmi nemusím, ale so zeleninou to môže byť chutné. Hodila by sa mi k tomu aj nejaká omáčka, napr. sýrová, alebo brokolicová.... V každom prípade, stojí to určite za vyskúšanie.

    OdpovedaťOdstrániť

hand-made návody

Celkový počet zobrazení stránky

Top kulinárske blogy
Follow on Bloglovin

Subscribe