Čínske rezance s krabími tyčinkami

22:20


Krabie tyčinky- nie sú síce z pravého krabieho mäsa, ale napriek tomu sa dá s nimi celkom pekne čarovať.


Tu je jeden recept na jedlo ,ktoré je veľmi jednoduché na prípravu a úžasne vonia po cesnaku /milujem vôňu cesnaku jemne opraženého na masle, ktorá mi pripomína letnú dovolenku strávenú pri mori/.

Čínske rezance s krabími tyčinkami

  • 1 balenie krabých tyčiniek
  • čínske rezance
  • kúsok masla
  • cesnak
  • petržlenová vňať
  • soľ
Vo woku si  zohrejeme maslo, na ktorom si opražíme na plátky pokrájaný cesnak. Do jemne opraženého cesnaku vložíme nakrájané krabie tyčinky, chvíľu spolu opekáme, osolíme. Čínske rezance si pripravíme podľa návodu / môžeme použiť aj Vifonku, ale v tom prípade tam nedávame tie prídavne soliace zmesi, čiže použijeme len čisté sparené cestoviny/. Hotové cestoviny pridáme do zmesi krabích tyčiniek s cesnakom, premiešame, ešte spolu zohrejeme, aby sa nám chute spojili. Na vrch nasypeme nasekanú petržlenovú vňať a prípadne dosolíme. Pre toho, kto má rád pikantné a exotické chute, odporúčam na dochutenie použiť chilli omáčku. A jednoduchá voňavá večera je hotová doslova za pár minút.


You Might Also Like

0 komentárov

hand-made návody

Celkový počet zobrazení stránky

Top kulinárske blogy
Follow on Bloglovin

Subscribe