Tuniakové Wrapy

22:39

Je mi úplne jasné, že v tieto mimoriadne teplé dni trávite pri skôr vode, ako doma pri počítači. Viem, veď inak sa ani nedá.
Pre všetkých tých, čo predsa zablúdia na blog, ponúkam inšpiráciu na rýchly letný obed. Tieto tuniakové wrapy u nás doma milujeme. Náplň tvorí tuniakový šalát, ktorý je vynikajúci aj samostatne a ak ním naplníte tortillas placky, získate  rýchle a sýte jedlo.

Tuniakové wrapy
  • tortilla placky
  • konzerva tuniaka v oleji
  • čínska kapusta
  • cibuľa
  • kyslá smotana
  • soľ
  • čierne korenie
Najskôr si pripravíme tuniakový šalát. Nakrájame si čínsku kapustu, cibuľu nadrobno, pridáme tuniaka aj s olejom, smotanu. Zmes premiešame, dosolíme, dochutíme podľa chuti korením. Môžeme pridať aj bylinky /ja som použila sušenú pažítku, ktorá sa mi tam celkom hodila/.


Zohrejeme si tortilly /v mikrovlnke, alebo na panvici/, vložíme náplň a natesno zabalíme. Na zabalenie môžeme použiť fóliu, alebo alobal do ktorého už už zakrútené wrapy zabalíme a necháme chvíľku odležať. Na koniec ich ešte šikmo prekrojíme.
Sú vynikajúce na obed, na večeru, na výlet či na piknik.



Síce sa má v nasledujúce dni ochladiť, ale aj napriek tomu si tieto predprázdninové dni užite.
Biba

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Wrapy miluji! Super je, že do nich člověk může zabalit skoro cokoliv a vždy jsou výborné! Miluji třeba i s lososem nebo s grilovaným lilkem, mňam! :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasne vyzerajú a určite by mi chutili, kedže tuniaka ľúbim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milá Bibuško..
    Trošku jse to u Tebe prošmějdila a zase to nemá chybu..Fotky fantastické,recepty úžasné a o chuti pokrmů se můžu jen domýšlet..Děkuji Ti za inspiracis a krásné vzkyzy u mě:-)Jsi moc milá..Měj se hezky..Bi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja sa vždy teším, keď sa u mňa stavíš a tvoje komentáre milujem :)

      Odstrániť
  4. Mňamky tortily ^^ vypadají moooooc dobře

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jaj Bibka, už aj idem na to. Vyzerá to úžasne. Mimochodom Tvoje zemiaky s bryndzou, slaninou a cibuľou robím stále. Sú neskutočne dobré. Andrea.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak toto určite vyskúšam, zbožňujem tuniaka, cibuľku, kapustu ... Vlastne všetko, čo tam ide :) DayByDay

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miluju wrapy <3 už je jím asi 3 den za sebou :D dávám do toho, ale kuřecí maso salát sušené rajčata a zelenina co je doma prostě mmm miluju <3

    OdpovedaťOdstrániť

hand-made návody

Celkový počet zobrazení stránky

Top kulinárske blogy
Follow on Bloglovin

Subscribe