Šetríme...

11:14




Mám ďalší, jednoduchý  tip do kuchyne, ktorý používam. Je to vlastne taký nápad ako ušetriť a zároveň mať stále po ruke čerstvý, nastrúhaný syr.
Určite to poznáte. Kúpite si syr s plánom použiť ho na nejaký super recept, či už na zapekanie, alebo len na spestrenie jedla. Skôr ako ho použijete, zistíte, že sa minul. Ja som tento problém vyriešila tak, že si syr nastrúham a dám do balíčkov zamraziť. Nakúpim si väčšie množstvo syru a urobím si zásoby. Pred použitím balíček vyberiem a nechám rozmraziť pri izbovej teplote. Takto rozmrazený syr potom použijem na špagety,alebo na zapekanie. Vyberiem si len toľko, koľko potrebujem.
Takto uskladniť si môžete aj nastrúhaný parmezán, ktorý oživí každý pokrm.

You Might Also Like

1 komentárov

  1. ahoj ja som robila z medvedieho cesnaku sol uvidim ako vzddrží..dala som do mixéra sol a k tomu medvedí cesnak a mixla som to a nechalasom to vysusit na slniecku doma uvidim kolko vzdrží

    OdpovedaťOdstrániť

hand-made návody

Celkový počet zobrazení stránky

Top kulinárske blogy

Subscribe