Napoleon v Bratislave

13:57


Fotky z víkendovej akcie " Ubránili sme sa". Každý rok sa stovka nadšencov histórie oblečie do historických uniforiem a opakovane prežijú bitku, v ktorej Napoleon obliehal Bratislavu. 
















You Might Also Like

24 komentárov

  1. To je naprosto dokonale! :-) Ja jsem byla jednou na podobne akci v Mladějově a moc se mi to libilo! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. super akcia, človeka to hneď vtiahne do histórie...

      Odstrániť
  2. Krasna fotodokumentacia Biba, dobre si to zachytila a este sa ti podarili aj vojaci na nadchode .-) to ma pobavilo, ako keby sa cirou nahodou ocitli v inej dobe :-D Osobne sme tam tento rok neboli, ale salvy z dela sme mali akoby za chrbtom :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Tani...tí vojaci na nadchode boli úplne super, náhodou šli okolo, nemohla som ich neodfotiť...no rámusu teda narobili náš malý sa zakaždým keď vystrelili, začal plakať, tak sme museli odtiaľ utekať...:)

      Odstrániť
  3. Milá moje, zdá se mi, že chodíš na ty nejlepší akce (a mě necháváš doma) ;-). Vyřádila bych se, vypadá to na skvělou zábavu. Jen mě napadá, že těm fešákům muselo být v uniformách požádný horkooo ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite im bolo horko, ale statočne bojovali...všetky uniformy boli také pekné, že som ani nevedela, komu mám držať palce :)

      Odstrániť
  4. Jééé vy se máte, také bych šla na nějakou podobnou akci ,ale k mé smůle se o tom dozvím až po akci :( musím být pozornější. Jinak krásné fotky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to poznám, my sme už toľko akcií premeškali...:)

      Odstrániť
  5. Ahoj Bibuško..
    Ach ty Tvoje fotky..to je nádhera,to je atmoška,to je náladička.. a kdepak jsi Ty v nějakém kostýmu ze starých časů,ať vidím i Tvou ženskou krásu?:-)
    Měj se moc hezky a foť hodně..moc Ti to jde..
    papa Brigit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj Brigit, no ja som tam pobehovala s kočíkom a s foťákom na krku...:)

      Odstrániť
  6. Krásné fotky, Bibi, fakt. Škoda, že teď většinou sedím doma, když se něco děje! Ale shodou okolností Napoleonovi vojáci mi asistovali při svatbě na Moravě před 8 lety, náááhodou měli nějakou akci v parku, tak mám pěkné retro fotky s nima. :) Tyhle "kostýmové" akce mám moc ráda a jsem ráda, že se udržují.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pekne oddychuj a až sa drobček narodí vybehneš na akcie aj s kočíkom / ako všade ja, čo je síce dosť nepraktické, ale aj trochu zábavné/,... to museli byť krásne svadobné fotky...:)

      Odstrániť
  7. Opět krásné fotky!! Ještě jsem nic podobného nezažila, ale moc bych si to přála, musí to být skvělá akce:-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vydarená akcia, v celom parku sú rozostavané stany,je tam plno vojakov, ktorí si vonku pred stanmi varia večeru a čistia zbrane...je to akoby si sa ocitla celkom v inej dobe :)

      Odstrániť
  8. Krásné snímky,kostými a koně,určitě velmi příjemný zážitek :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty dobové uniformy jsou úžasné. U fotek kde projíždí vyšňořený voják na koni kolem paneláků se nedalo nazasmát. Musela to být skvělá akce.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvele fotky!!!!To musela byt paradni akce!
    CHIC SICILY

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Bibka, ako vždy nádhené fotografie a ja milujem koníky, tak fotky kde sú kone, ma veľmi potešili :-D....perfektne si všetko zachytila!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jsem ze Slavkova, tak mě potěšilo, že jsou mi někteří lidé z fotek povědomí. :D

    OdpovedaťOdstrániť

hand-made návody

Celkový počet zobrazení stránky

Top kulinárske blogy
Follow on Bloglovin

Subscribe