DIY dekorácie z listov

22:15

Mám teraz také "zlaté" obdobie. Páči sa mi zlato všade,  na šperkoch, bižutérii aj v bytových dekoráciách.  A tak som si kúpila zlatú farbu a natieram všetko, čo mi príde pod ruku.
Naposledy to boli listy nazbierané v lese. Nechala som ich vylisovať, natrela ich zlatou farbou a vyrobila som si zopár dekorácii.
Napríklad takéto krásné girlandy, na ktoré potrebujete listy, zlatú akrylovú farbu, ihlu a niť. Vylisované listy natriete farbou, prípadne ich môžete prelakovať a prevlečiete cez ne niť.

alebo venček, ktorý si vyrobíte z tvrdého papiera a listov...
Z papiera si vystrihnete kruh s vonkajším priemerom asi 30 cm a vnútorným 25 cm. Na kruh prilepíte zlaté listy a na pripevnenie znovu použijete ihlu a niť. Ľahké že? a pritom také pekné a navyše lacné...tak rozmýšľam, že by sa dal použiť aj namiesto rámiku
So zlatom určite nekončím, mám totiž v pláne vyrobiť vianočnú výzdobu v bielo-zlatej farbe. Dokonalá farebná kombinácia taká elegantná a nadčasová čo poviete?

Biba

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Ahoj, ja osobne zlatú farbu veľmi nemusím, ale možno je to aj tým, že nám domov sa nikde nehodí :-D. Ale tie tvoje dekorácie sú nádherné, vďaka za tip. Niekedy si ich vyrobím, hoci ja použijem striebornú :-). Prajem krásný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To vypadá krásně, člověk by ani neřekl, jak z něčeho tak jednoduchého a přírodního může vzniknout tak pěkná dekorace, určitě se inspiruji, vypadá to moc hezky.
    Lucka
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. velmi sa mi paci ta retaz z listov, mozno ju este stihnem do Vianoc. Zlata akrylova je navykova:)

    OdpovedaťOdstrániť

hand-made návody

Celkový počet zobrazení stránky

Top kulinárske blogy
Follow on Bloglovin

Subscribe