malé "čitateľské" radosti

17:13

Asi pred mesiacom môj syn začal štrajkovať. Dovtedy vždy zaspával sám, len som mu dala pusu, zakývala a zavrela za sebou dvere. Ešte chvíľku som počula ako si nahlas rozpráva a spieva a potom ticho...
Ja som si zatiaľ rýchlo doma porobila najnutnejšie, upratala kuchyňu po obede, naplnila umývačku, pustila práčku, vyvesila prádlo. Situácia sa doslova zo dňa na deň zmenila a ja som zostala touto zmenou zaskočená. Musela som si ľahnúť k nemu až pokiaľ nezaspal a logicky som nič neurobila.
Povedala som si, že sa nebudem zbytočne hnevať a nechávať ho vyplakať sa. Na miesto toho som si k nemu ľahla s knihou a začala znovu čítať. Prečítam si zopár stránok a keď malý zaspí ja sa potichúčky odplížim z izby /teda pokiaľ nezaspím aj ja/.
Spravila som si z toho taký malý rituál a za mesiac som prečítala štyri knihy. Síce je u nás doma "bordel", ale ja opäť chodím do knižnice a som spokojná.

Ak máte nejaké dobré tipy na knihy sem s nimi, len nie prosím ťažké a príliš intelektuálne čítanie, ale niečo vtipné a s dobrým koncom.
Biba

You Might Also Like

7 komentárov

  1. ten Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol vyzerá byť dobrý a nenáročný, dokonca celkom vtipný :) síce ju doma nemám, ale pozriem sa po nej. z toho, čo mám prečítané snáď evitovky, momentálne ma dojíma a zároveň povzbudzuje Posledná prednáška, len to asi nebude mať dobrý koniec, keď hlavný hrdina, skutočný a už zosnulý človek, umiera na rakovinu..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem teď četla erotickou Nespoutanou, to bylo fajn a moc se mi to líbilo a navíc to nejsou Odstíny šedi, má to hlavu a patu. http://knihu-prosim.blogspot.cz/2013/07/barvy-lasky-nespoutana.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bibka, tak toto poznám uplne detailne, pri oboch deťoch a niekoľko rokov. Ja čítam hlavne odbornú literatúru do práce, ale častejšie zaspím s drobcom a večer mam viac sily na dorobenie domácich prác ... Momentálne však čítam veľmu dobrú knihu pre rodičov Deti ako výzva, odporúčam. Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sophie Kinsella, tu mám taky hrozně ráda. Doporučila bych ti nějakou knihu, ale každého baví něco jiného. Každopádně z těch českých mám nejradši Lenku Lanczovou, jestli znáš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem za tipy dievčatá, postupne budem aj ja pridávať knihy, ktoré som prečítala a odporúčam ich ďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bibka, tvoj synček je nádherný a presne takýto rituál bol aj u nás :)...a ja teraz čítam túto knihu http://www.martinus.sk/?uItem=133035

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pollyanna je super v kaydom veku ;) http://www.martinus.sk/?uItem=25917

    OdpovedaťOdstrániť

hand-made návody

Celkový počet zobrazení stránky

Top kulinárske blogy
Follow on Bloglovin

Subscribe