Moje jarné "vychytávky"

10:34



Milujem parfémy. Momentálne používam Clinique Happy,vôňu zloženú z výťažkov grapefruitu a bergamotu. Svojim zložením je priam predurčená na jarné nosenie. Jej základ tvorí biela ľalia, zlatá magnólia a kvet jarnej mimózy. Srdce tvoria orchidea a ďalšie exotické kvety. 
Táto svieža, nadčasová, kvetinovo-citrusová vôňa ma doslova robí "happy".


BB cream- skvelá alternatíva pre toho, kto nemá rád make up rovnako ako ja. Nie, nebojte sa, nebudem robiť recenziu, ani opisovať konzistenciu. Zatiaľ mi vyhovuje,  lebo rozžiari pleť a krásne vonia po fréziach. 


Moja posledná vychytávka je 100% bio mrkvová šťava bez cukru, ktorú vlastne kupujem svojmu malému synovi. Nedávno začal s príkrmami a túto šťavičku miluje. Riedim ju s vodou a keďže toho veľa nevypije, s radosťou mu pomôžem. Šťavu odporúčam nielen deťom, ale každému, kto si chce doplniť Beta karotén. A v lete sa možete tešiť z krásne opálenej pokožky!/DM 0,89 €/

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Super, super ... Clinique Happy je vyborna vona, tiez ju mam rada ;) rovnako ako mrkvickovu stavu. Akurat u nas ju nikto iny nema rad, takze cela zostava pre mna :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. BB cream jsem nedávno zkoušela jako vzoreček v časopisu a moc se mi zamlouval, myslím, že na léto si ho určitě koupím:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne zatiaľ vyhovuje, ja totiž neznášam make up, keď sa s ním natriem mám pocit že som moc napatlaná, takže BB je akurát pre mňa. Páči sa mi jeho vôňa a aj tie iniciály BB...

      Odstrániť
  3. Zlatá moje, tady se mi lííííbí! Děkuju za upozornění na tvůj nový blog. Umíš žít, ať už na jakémkoliv blogu. A nádherně to tu voní ;-).

    Giveaway...ten kdo vstoupí, neprohloupí ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten clinique musim najblizsie ovonat:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skus ovoňať, možno sa ti bude páčiť, vône sú veľmi individuálna záležitosť nie všetkým všetko vonia rovnako :)

      Odstrániť
  5. Děti kdysi milovaly mrkvovou šťávu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak tuto šťávičku jsem taky koupila našemu malému, jak bude pěkně pít mrkvičku, no hodil na mě šílený obličej jako že toto fakt nebude :-))) no popravdě já mám mrkev hrozně ráda, ale ta šťáva mi taky nejela...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš a mne to malý vypije raz-dva a to mu to riedim vodou.Tá šťava nie je sladená, je to vlastne natur odšťavená mrkva. On totiž ešte nepozná úplne všetky chute ale mne to takisto chutí, je príjemná a osviežujúca...ale koľko ľudí toľko chutí...:)))

      Odstrániť
  7. Mrkvová šťava je úžasná "vec". Kto nemá rád "silnú" chuť, stačí ju rozriediť vodou. Som rada, že ja s dcérou takéto a iné môžeme ;-) . Ja tiež nemám rada make-up, tak sa = pozriem v obchode na tento, či mi bude voňať :-D Ďakujem za tip...

    OdpovedaťOdstrániť

hand-made návody

Celkový počet zobrazení stránky

Top kulinárske blogy
Follow on Bloglovin

Subscribe